< Terug naar nieuws

Verschuivingen in het directiecomité

Begin 2020 vinden een aantal verschuivingen in het directiecomité van Forum Estates plaats. Na tien jaar keihard werken aan de uitbouw van Forum Estates tot een supermarktfonds, sinds eind dit jaar met het GVBF statuut, hebben Wouter Dewulf en Philippe Donche beslist een stapje opzij te zetten als respectievelijk CEO en CFO. Het dagdagelijks runnen van Forum Estates tijdens een periode van snelle expansie was voor Wouter moeilijk om te blijven combineren met zijn universitaire carrière. Nu Forum Estates een GVBF geworden is, en de juridische structuur errond opgericht werd, leek dit voor Philippe ook het uitgelezen moment om plaats te laten aan een CFO die Forum Estates de komende jaren naar de beurs als GVV en na de beursgang in de financiële wereld verder kan begeleiden.

 

Stefan De Bock, intussen al een aantal jaren bestuurder, en sinds juli 2019 actief als COO bij Forum Estates, werd door de Raad van Bestuur aangesteld als CEO. Bij de omvorming naar GVV wordt de strategie en het ‘DNA’ van het fonds erg belangrijk. Wouter gaat halftijds werken bij Forum Estates en zal zich daarom als CSO (Chief Strategy Officer) toeleggen op de verfijning van de strategie, het business development en de externe communicatie met de stakeholders. Er wordt extern gezocht naar een CFO die Philippe de komende maanden zal vervangen. De continuïteit wordt natuurlijk gewaarborgd bij deze verschuivingen. Philippe en Wouter blijven ook zetelen in de Raad van Bestuur. 

 

De voltallige Raad van Bestuur bedankt Philippe et Wouter van harte voor het mooie parcours van de voorbije 10 jaar. Bovendien is de RVB ervan overtuigd dat een verdere uitbouw van Forum Estates tot beursgenoteerde GVV met deze veranderingen zeker verder voortgezet kan worden, en wenst Stefan, Philippe en Wouter veel succes toe  met hun nieuwe uitdagingen.