< Terug naar nieuws

Verschuivingen in de Raad van Bestuur en nieuwe referentieaandeelhouder

Stefaan Gielens heeft door zijn erg drukke bezigheden en Europese uitbreiding bij Aedifica met spijt in het hart ontslag moeten nemen als lid en voorzitter van de Raad van Bestuur. Wij willen Stefaan van harte te bedanken voor zijn heldere input bij de verdere finetuning van de strategie, en om Forum Estates op de weg te helpen naar het omvormen tot GVBF en op termijn tot GVV. We wensen Stefaan ook veel succes bij het verder uitbouwen van Aedifica tot richtinggevende Europese GVV in het zorgvastgoed De Raad van Bestuur is intussen volop op zoek naar een vervanger voor Stefaan.

 

Half november werden er dertien degelijke panden, verhuurd aan o.a. de enseignes ‘Hubo’ en ‘Gamma’ ingebracht. Deze panden bevinden zich grotendeels in Limburg. De zeven Hubo’s worden uitgebaat door de bekende Limburgse Groep Heeren, de drie Gamma’s worden verhuurd aan Gamma België. De ‘doe-het-zelf’ branche is een sterk groeiende sector, en bijzonder e-commerce resistent.

De komende maanden worden een aantal panden die minder bij de strategie passen gedesinvesteerd. Door deze transactie groeit het eigen vermogen van Forum Estates met zo’n 18 miljoen euro, en stijgen de jaarlijkse huurinkomsten met 2.4 miljoen euro. Gezien Tom Heeren nu een belangrijke referentieaandeelhouder wordt, werd op de BAV van half november beslist om Tom als bestuurder bij Forum Estates te benoemen. Welkom Tom!