< Terug naar nieuws

Vastgoed Delhaize Berendrecht gekocht voor Carrefour Belgium

Deze middag werd het vastgoed van de Delhaize in Berendrecht gekocht van de Delhaize Groep. Deze winkel wordt verhuurd aan Carrefour die er een Carrefour Market in zal exploiteren. Hiervoor tekende Ulvenhout Retail Invest Fund een 27-jarig handels- huurcontract met Carrefour Belgium.

In deze transactie werd het vastgoed van de Delhaize in Monnikenhofstaat in Berendrecht van de Groep Delhaize aangekocht, en de erfpacht op de grond overgedragen. Op een perceel van 7500m² bevindt zich een goed bereikbare winkel van 2000m², met 1300m² verkoopsoppervlakte en 85 parkeerplaatsen. Door de afspraken met de mededingingsautoriteiten n.a.v. de goedkeuring van de fusie tussen Delhaize en Albert Heijn, werd het handelsfonds van deze winkel aan de Carrefour Groep verkocht. Deze winkel wordt nu door Carrefour grondig verbouwd en opent in de tweede helft van augustus onder het enseigne ‘Carrefour Market’. 

Eind juni werd binnen hetzelfde kader, de Delhaize van Ledeberg al door Ulvenhout Retail Invest Fund aangekocht, en verder verhuurd aan Carrefour Belgium. Deze acquisities passen perfect in de investeringsstrategie van Ulvenhout Retail Invest Fund. Hiermee versterkt het fonds zich opnieuw als E-commerce resistent vastgoedinvesteringsfonds dat primair in vastgoed op unieke locaties voor supermarkten belegt. 

Voor meer informatie over deze transactie, of over Ulvenhout Retail Invest Fund, contacteer ons hier.