< Terug naar nieuws

Uniek gelegen Carrefour op Antwerpen-Luchtbal aangekocht!

Vandaag werd het uniek gelegen winkelpand bestemd voor een supermarkt in het commerciële deel van de wijk Luchtbal (Antwerpen) aangekocht. Deze winkel wordt voor 27 jaar verhuurd aan Carrefour België, die deze supermarkt onder het Carrefour Easy Market enseigne uitbaat.

De Carrefourvestiging op Luchtbal in Antwerpen is één van de drie nieuwe Easy Markets van de supermarktketen, en was voorheen een Contact-GB. Carrefour heeft drie buurtsupermarkten, na een grondige renovatie, heropend onder het nieuwe concept Easy Market. De andere supermarkten bevinden zich in Mechelen en Charleroi. Deze winkels, onder franchise uitgebaat, testen een low-cost concept dat een oplossing moet bieden voor supermarkten die te groot zijn voor het Carrefour Express-concept, maar te klein om de sterktes van Carrefour Market ten volle uit te spelen.

Deze buurtwinkel heeft een verkoopsoppervlakte van 600m², en heeft een unieke positie binnen het commerciële centrum van de wijk Luchtbal in Antwerpen, waar onder andere een apotheek, een dienstencentrum van een mutualiteit en een brasserie gevestigd zijn. De sociale wijk Luchtbal, waar deze supermarkt een cruciale functie inneemt, heeft ongeveer 6000 inwoners. Bovendien is er een ruime parking voor de deur, zodat de passage van de drukke Noorderlaan ook meegenomen wordt.

De aankoop van het vastgoed van deze supermarkt past volledig in de investeringsstrategie van Ulvenhout Retail Invest Fund, waar  binnen de pijler ‘Food’ geïnvesteerd wordt in E-commerce resistent supermarktvastgoed. De unieke ligging, het dicht bevolkte verzorgingsgebied, het 27-jarige handelshuurcontract en de solide huurder garanderen duurzame huurinkomsten voor het fonds.

Voor meer informatie over deze aankoop, bekijk het pand op deze site onder het kopje portefeuille, of contacteer ons hier.