< Terug naar nieuws

Twee goed gelegen winkelpanden en een kantoorloft in Mechelen aangekocht

Deze namiddag werd op het ING kantoor aan de Waalse Kaai in Antwerpen de overname van Jurix bvba afgerond. Deze patrimoniumvennootschap bezit twee goed gelegen winkelpanden, een kantoorloft en zes parkings gelegen in de Graaf van Egmontstraat 13/15 in Mechelen.

Door de overname van deze patrimoniumvennootschap verhoogt Ulvenhout Retail Invest Fund haar verhuurde oppervlakte met 519m² en de jaarlijkse huurinkomsten met 107 300 euro. Deze winkelpanden zijn centraal gelegen op een toplocatie in de Graaf van Egmontstraat in Mechelen, een drukke winkelstraat tussen de Bruul en het station.

Eén winkelpand (173m²) is verhuurd aan Amplifon België NV. Amplifon is wereldwijd toonaangevend op het vlak van hoorzorg, met meer dan 60 jaar ervaring, en 7500 winkel- en servicepunten verspreid over 18 landen. Door de toenemende vergrijzing en groeiende nood aan professionele en betaalbare hoorzorg past Amplifon perfect in onze investeringsstrategie om winkelvastgoed aan E-commerce resistente branches te verhuren.

Het tweede winkelpand (162m²) is verhuurd aan T-Groep voor haar filiaal van T-interim. T-Groep heeft de Vlaamse Overheid als hoofdaandeelhouder en specialiseert zich in HR-gerelateerde diensten. T-interim behoort tot de vijf grootste interimgroepen in België, en heeft een 60-tal filialen verspreid over Vlaanderen, Brussel en Wallonië. De toenemende nood aan flexibele arbeid en alternatieve tewerkstellingsmogelijkheden bieden de interim en HR-services gerichte sector een mooie toekomst. Hierdoor passen de activiteiten van T-interim bij onze investeringsstrategie als erg E-commerce resistente activiteit.

De achteraan gelegen kantoorloft (184m²) is verhuurd aan Voxx Cloud Systems België als hoofdkantoor. Vanuit Mechelen bedient deze firma, met diverse verkoopspunten in België en een filiaal in Nederland, de markt van Cloud based telefonie. De transitie van de telefoniemarkt van koper via internetcalling naar cloud based telefonie neemt momenteel een hoge vlucht. De geavanceerde technologie van Voxx Cloud Systems biedt mooie toekomstperspectieven. 

Met de toevoeging van deze drie panden breidt Ulvenhout Retail Invest Fund haar portefeuille van E-commerce resistent winkelvastgoed opnieuw uit. Bovendien wordt het investeringssegment ‘Basics’ verder versterkt en geografisch gediversifieerd om zo een optimale verhouding tussen de pijlers ‘Basics’, ‘Food’, ‘Fashion’ en ‘Leisure’ te verkrijgen. Voor meer info over Ulvenhout Retail Invest Fund, contacteer ons hier.