< Terug naar nieuws

Twee goed gelegen LIDL winkels in De Panne en Merksem aangekocht voor groeiende portefeuille supermarktvastgoed

Deze ochtend werd het vastgoed van de LIDL in De Panne aan de Zeelaan aangekocht. Eerder werd het verbouwingsproject van de nieuwe LIDL aan de Borrewaterstraat in Merksem verworven.

De LIDL in de Zeelaan, De Panne is een winkel in het nieuwe ‘format’, en heeft een oppervlakte van 1558m². Daarnaast werden de aandelen van Dora 1 Properties NV verworven. Deze vastgoedvennootschap omvat het project waar de huidige C&A winkel vanaf april 2018 verbouwd wordt tot een winkel van 1957m², met 44 parkings op de eerste verdieping. Deze winkel is ideaal gelegen aan een plein, en vlot toegankelijk te voet, met de fiets en met de wagen. De opening is voorzien eind 2018.

LIDL is een Duitse keten van supermarkten in het discountsegment. Het bedrijf is actief in een groot deel van Europa, met zo’n 10.000 winkels in meer dan 23 landen. Het is een van de snel groeiende discounters in Europa, en kent ook in België een snelle expansie.

Naast de ex-Albert Heijn in Leuven, die nu verbouwd wordt tot een LIDL en de komende weken opengaat, heeft Ulvenhout Retail Invest Fund door deze acquisitie 3 LIDL winkels in portefeuille. Deze drie winkels zijn ingericht volgens het ‘new format’ principe, waar LIDL als premium discounter ook diverse vers- en merkproducten aanbiedt. Deze acquisities passen perfect bij  investeringsstrategie van het fonds, die focust op de verwerving van E-commerce resistent vastgoed. 

Voor meer informatie over deze acquisities, of over Ulvenhout Retail Invest Fund, contacteer ons hier.