< Terug naar nieuws

Proxy Delhaize in Tessenderlo (Engsbergen) aangekocht!

Deze ochtend werd het pand van de Proxy Delhaize aan de Sparrenweg in Tessenderlo (Engsbergen) aangekocht. Deze aankoop versterkt opnieuw de positie van Ulvenhout Retail Invest Fund als belangrijke speler in het vastgoed gericht op buurtsupermarkten.

Het is bovendien het eerste pand in deze portefeuille dat verhuurd wordt aan de Delhaize Groep, wat zorgt voor een verdere merkendiversificatie. Eerder verhuurde het fonds vooral winkelpanden aan de Carrefour Groep, Spar-Colruyt en Spar-Lambrechts. Het pand wordt op lange termijn verhuurd aan de Delhaize Groep.

Deze nieuwbouw Proxy Delhaize ligt op een grondoppervlakte van 4100m², heeft een winkeloppervlakte van 800m², met een ruime stockageruimte en bureauruimtes op de eerste verdieping, en heeft de beschikking over een 45 tal parkeerplaatsen. De winkel is goed gelegen aan de kruising van twee invalswegen, goed zichtbaar langs de N174. Het beschikt bovendien over een aanpalend ESSO benzinestation dat bijkomende traffiek genereert. Het aanpalende pand (300m²) werd ook meegekocht, en wordt de komende weken te huur gesteld. Deze transactie kwam tot stand door bemiddeling van Structura-biz.

Ulvenhout Retail Invest blijft investeren in E-commerce resistent vastgoed. Buurtsupermarkten passen bijzonder goed in deze investeringsstrategie. Bovendien kennen de buurtsupers door het wijzigende consumentengedrag onder invloed van socio-economische en demografische factoren de voorbije jaren een sterke groei in marktaandeel. De grote retailers spelen hier handig op in door een gestage uitbreiding van hun proximity aanbod met enseignes zoals Carrefour Express, Proxy Delhaize en Spar. 

Voor meer informatie over Ulvenhout Retail Invest Fund, contacteer ons hier.