< Terug naar nieuws

Prima resultaten voor 2020 – Jaarverslag Forum Estates 2020 beschikbaar!

De Algemene Vergadering keurde op 8 juni de jaarrekening van Forum Estates Holding BV goed. Het jaarverslag van Forum Estates geeft een overzicht van de gebeurtenissen van 2020 en de eerste helft van 2021, de strategie en ambities, het duurzaamheidsrapport, en de financiële resultaten. De geconsolideerde resultaten tonen een mooie groei van de vastgoedwaarde, huurinkomsten en aandelenwaarde, en dit in een uitdagend jaar. De strategie om te focussen op supermarktvastgoed loont duidelijk.

Voorzitter Jean-Louis Appelmans: “2020 was voor Forum Estates opnieuw een goed jaar. De impact van de Coronapandemie bleef beperkt, de vastgoedportefeuille groeide verder en het huurrendement bleef hoog. Bovendien werd voor de eerste keer een rentecoupon uitgekeerd aan de aandeelhouders.”.

CEO Stefan De Bock: “Wij hebben de intentie om van Forum Estates het eerste BeNeLux supermarktvastgoedfonds te maken. Tegen eind 2022 beogen we nog minstens 50 miljoen euro supermarktvastgoed in Nederland te verwerven, en van Nederland onze tweede thuismarkt te maken!”.

Het jaarverslag is via deze link downloadbaar. We wensen u veel leesplezier!