< Terug naar nieuws

Mooie cijfers voor Forum Estates NV – 11e kapitaalsverhoging

Via deze link kan u de ‘Digest 2019’ downloaden, met hierin een update van onze strategie, een overzicht van de belangrijkste KPI’s en de waarde van de aandelen. Het ‘officiële’ jaarverslag 2019, wat uitgebreider is, volgt eind april, in voorbereiding op de bespreking en goedkeuring van de rekeningen door de Algemene Vergadering. Deze digest 2019 wordt aan de aandeelhouders eind volgende week in hard copy doorgestuurd.

Forum Estates heeft een aantal interessante investeringsopportuniteiten in de pipeline. Zo worden o.a. een Proxy Delhaize en een viertal Carrefour Market (Mestdagh) aangekocht. Hierdoor versterken we strategisch onze portefeuille van supermarktvastgoed. Deze versterking is ook belangrijk in het kader van de omvorming naar een GVV in 2022.  Om deze expansie te financieren besliste de Raad van Bestuur om eind maart opnieuw een kapitaalsverhoging te verrichten.

Indien u interesse hebt in te tekenen op deze kapitaalsverhoging (deels kapitaal deels obligaties), gelieve ons te contacteren, met hierin de identiteit van de koper, en het gewenste bedrag. We contacteren u hierna dan persoonlijk voor de verdere formaliteiten.. We sluiten in principe de kapitaalsverhoging af op 15 maart. Bestaande aandeelhouders krijgen voorrang. Intekenen kan vanaf 250 000 euro, de helft in kapitaal, de helft in obligaties.