< Terug naar nieuws

Jean-Louis Appelmans benoemd tot voorzitter

Op de Raad van Bestuur van maandag 22 juni werd de heer Jean-Louis Appelmans verkozen tot voorzitter van Forum Estates Holding BV. Eerder was Jean-Louis benoemd tot bestuurder tijdens de Algemene Vergadering van Forum Estates Holding BV op 9 juni ll.

Jean-Louis Appelmans heeft meer dan 40 jaar ervaring in Belgisch en internationaal vastgoed. Hij was ruim 20 jaar CEO bij de GVV Leasinvest Real Estate en bouwde deze GVV uit tot een topper op de beurs van Brussel. Jean-Louis was eerder bestuurder bij de GVV Retail Estates, en is nu CEO bij Van Breda Immo Consult. Daarnaast doet Leasinvest Real Estate en vastgoedontwikkelaar Extensa Group nog beroep op Jean-Louis als bestuurder.

Jean-Louis brengt bij Forum Estates een jarenlange expertise in IPO en beursgenoteerd vastgoed met zich mee. CEO van Forum Estates Stefan De Bock geeft tevreden mee: “Deze expertise is een grote meerwaarde voor ons, met het oog op de geplande internationalisering en de geplande beursgang van het fonds in 2022. We zijn erg tevreden én fier om Jean-Louis bij ons als voorzitter van het fonds aan boord te hebben.”.

23 juni 2020

.