< Terug naar nieuws

Geslaagde voorjaarsinfosessie voor de aandeelhouders

Deze avond werd een infosessie voor de aandeelhouders gehouden. Traditiegetrouw vindt een infosessie in het voor- en najaar plaats. De infosessie vond voor de eerste keer plaats in de kantoren van Forum Estates, in Gent. Op de infosessies worden de aandeelhouders in detail geïnformeerd.

De infosessie vond voor de eerste keer plaats in de kantoren van Forum Estates. Op de infosessies worden de aandeelhouders geïnformeerd over de stand van zaken. Op de agenda stond o.a. op de agenda: de eerste cijfers van 2018 (nog te valideren door de AV van 4 juni 2019), de evolutie van de aandelenwaarde, de timing van de kapitaalsverhogingen in 2019, de evolutie van het supermarktenlandschap en onze strategie hierin, de avant-première pipeline van nieuwe acquisities en de stand van zaken voor de omvorming tot GVV in 2020. 

2018 was opnieuw een erg goed jaar bij Forum Estates NV, voorheen Ulvenhout Retail Invest Fund. Er werden een aantal mooie acquisities verricht met het opgehaalde kapitaal van de twee kapitaalsverhogingen in het voor- en najaar, de werking werd verder geprofessionaliseerd, en de vennootschaps- en organisatiestructuur werd vereenvoudigd.

Intussen werd 2018 afgesloten in samenwerking met de taxateur Stadim, de accountant DENP en de commissaris-revisor van PWC. De resultaten voor 2018 zijn erg positief, en in lijn met de laatste prognoses en verwachtingen.

Aandeelhouders kunnen de presentatie van die avond raadplegen na het inloggen op de speciale pagina’s gereserveerd voor de aandeelhouders.

Voor meer informatie over Forum Estates, klik hier om ons te contacteren.