< Terug naar nieuws

Feestelijke opening Lidl Leuven

Vanavond werd de Lidl aan het Engelse Plein 26 in Leuven geopend. Deze supermarkt was voorheen een Albert Heijn die door de fusie tussen Delhaize en Albert Heijn door de Raad van Mededinging aan een concurrerende groep verkocht moest worden.

Op 1400m² heeft Lidl een gloednieuwe supermarkt ingericht volgens het nieuwste concept, met een uitgebreide vers- en bioafdeling. Er werd ook geïnvesteerd in een in-house bakkerij en slagerij. Lidl huurt hiervoor van Ulvenhout Retail Invest Fund een ruimte van 2200m² en een 70 tal parkings.

Het vastgoed van het Kruidvat en de Easy-M store naast de Lidl behoren ook tot de portefeuille van Ulvenhout Retail Invest Fund, en werden eerder van de groep Ghelamco aangekocht via de overname van ‘Retail Leuven NV’. 

Deze Lidl is de derde Lidl-winkel in de steeds groeiende portefeuille van E-commerce resistent supermarktenvastgoed. Eerder werd het vastgoed van de Lidl in De Panne en de nieuwe te bouwen Lidl in Merksem door het investeringsfonds aangekocht.

De komende maanden werkt Ulvenhout Retail Invest Fund hard verder om de portefeuille E-commerce resistent vastgoed uit te breiden. Meer informatie over de investeringsstrategie leest u hier op deze site. Info over deze bijkomende acquisities volgt later.

Voor meer informatie over deze transactie, contacteer ons hier.