< Terug naar nieuws

Extra Proxy Delhaize in snel groeiende supermarktenportefeuille!

Forum Estates rondde vandaag de acquisitie af van een retailruimte van 820m² in het standingvolle nieuwbouwproject ‘Obelisk’ op de Markt 15 in Ronse. Deze ruimte wordt verhuurd aan de Delhaize Groep die er een Proxy Delhaize heeft ingericht. Dit filiaal werd recent succesvol geopend, met Joaquin en Nathalie als sympathieke zelfstandige uitbaters.

Dit pand wordt met een langdurig handelshuurcontract verhuurd aan de Delhaize Groep en past volledig in de investeringsstrategie van Forum Estates. Forum Estates investeert volop in het vastgoed van buurtsupermarkten, die niet alleen e-commerce maar ook pandemie resistent zijn. Dit type buurtsupermarkten kent de laatste jaren een sterke groei en beantwoordt aan de behoeftes van de hedendaagse consument die kwalitatief, prijsbewust, in de buurt, efficiënt én met een ruime keuze aan versproducten wil kunnen winkelen. Delhaize richtte in het pand een nieuwe generatie buurtsupermarkt in met diverse innovaties. Het nieuwe Proxy-winkelconcept wordt vooral gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen.

CEO Stefan De Bock “We zijn bijzonder tevreden met deze acquisitie in dit standingvolle gebouw, centraal gelegen op de Markt in Ronse. Dit is intussen de zesde Proxy Delhaize in onze snel groeiende portefeuille buurtsupermarktenvastgoed.’

2 maart 2021