< Terug naar nieuws

Eerste Panos in groeiende E-commerce resistente portefeuille!

Vandaag werd de aankoop van een pand verhuurd aan Panos in Oostende afgerond. Deze aankoop past volledig in de strategie van Ulvenhout Retail Invest Fund waar ingezet wordt op het groeiende segment van Foodservice.

Deze winkel is prominent gelegen op het Ernest Feysplein 16 in Oostende, op een hoek, en vlakbij de jachthaven. De huur van dit pand werd zojuist opnieuw voor 9 jaar verlengd.

We zijn tevreden Panos als huurder in de snel groeiende E-commerce resistente vastgoedportefeuille van Ulvenhout Retail Invest Fund te verwelkomen. We merken  in de retailmarkt een duidelijke vervaging tussen het concept ‘Food’ en ‘Foodservice’. Heel wat buurtsupermarkten geven ook steeds meer de gelegenheid aan haar klanten om een snelle hap of drankje in de winkel te nemen. Bovendien breidt de markt van Foodservice, met een (inter)nationale ‘brand’ als professionele omkadering, steeds verder uit en worden die plaatsen vaker ontmoetingsplaatsen, of plaatsen waar er gewerkt of vergaderd wordt. 

In navolging van buitenlandse trends, bestelt of neemt de hedendaagse consument steeds vaker buitenshuis zijn lunch of tussendoortje, eerder dan die thuis klaar te maken. Dit verklaart het groeiende succes van ketens zoals Boulangerie Paul, Pain Quotidien, Exk, Panos, Starbucks, Quick, Lunchgarden, enz…Ulvenhout Retail Invest Fund heeft intussen Boulangerie Paul, Quick, Point Chaud, Lunchgarden, Domino’s Pizza en nu ook Panos in haar portefeuille. Dit maakt dit type vastgoedinvestering dan ook uitermate future-proof en e-commerce resistent.

Voor mee informatie over deze transactie of over Ulvenhout Retail Invest Fund, contacteer ons hier.