< Terug naar nieuws

Download nu de Digest II – 2020

De Digest II – 2020 geeft u een overzicht van de gebeurtenissen bij Forum Estates NV in 2019 en 2020, een update ivm de strategie, een inzicht in de corona impact op Forum Estates, en de geconsolideerde balans 2019 in IFRS formaat, zoals vereist door de FSMA.

U zal lezen in de Digest II dat we intussen niet stil hebben gezeten, een aantal mooie supermarkten werden aangekocht, en er werd hard gewerkt aan de interne procesoptimalisatie en informatisering. Bovendien werden een aantal panden die niet meer bij de strategie pasten zijn gedesinvesteerd. Intussen tekenden we commitments voor een aantal nieuwe supermarkten (oa een nieuwbouw Spar, Jumbo en Delhaize).

Om de particuliere aandeelhouders de kans te geven alsnog in te tekenen wordt op 10 december 2020 een 12e kapitaalsverhoging in Forum Estates Holding BV georganiseerd . Zoals steeds bestaat de inleg voor de helft uit een achtergestelde lening en de andere helft uit aandelen. Mocht u interesse hebben om in te tekenen op deze kapitaalsverhoging, gelieve dit te melden aan finance@forum-estates.be. Inschrijven kan vanaf 250 000 euro voor nieuwe aandeelhouders, en 100 000 euro voor bestaande aandeelhouders We nemen dan contact met u op voor de verdere afhandeling.

Via deze link (naar beneden scrollen, en daarna klikken op het icoontje) kan u de Digest II van 2020 downloaden.

26 oktober 2020