< Terug naar nieuws

Carrefour Express Boniverlei Edegem aangekocht!

Deze ochtend werd op het kantoor van notarissen Ghesquiere, Degryse en Ghesquiere uit Ieper het vastgoed van de Carrefour Express op de Boniverlei 129 te Edegem aangekocht.

Deze Carrefour Express van 200m² wordt gerund door een sympathieke en dynamische uitbater. Het pand is perfect gelegen op een belangrijke invalsweg naar de E19 en vlakbij twee kapitaalkrachtige woonwijken. Er zijn bovendien een twintigtal parkings op het 1700m² grote terrein. Het huurcontract is rechtstreeks met Carrefour België die deze winkel in franchise geeft.

Naast supermarkten voor wekelijkse aankopen spelen lokale buurtwinkels -met brede openingsuren- een steeds belangrijkere en complementaire rol voor dagelijkse verse aankopen. De grootdistributeurs breiden elk jaar hun aantal winkelpunten van dit type convenience stores uit. Bovendien spelen de buurtwinkels goed in op de trend van de haastige consument, die nood heeft aan verse, gezonde voeding of een snelle kant-en-klaar maaltijd. Het marktaandeel van deze buurtwinkels neemt elk jaar gestaag toe, en is bijzonder E-commerce resistent. Daarom past dit type retailvastgoed erg goed bij de strategiepijler ‘Food’ van Ulvenhout Retail Invest Fund. 

Dit is de tweede Carrefour Express van het fonds in Edegem, nadat eerder de ex-Primawinkel in de Hazeschransstraat werd gekocht en verhuurd aan Carrefour België.

Voor meer informatie over deze transactie of over Ulvenhout Retail Invest Fund, contacteer ons hier.