< Terug naar nieuws

Bijkomende Carrefour Express in Antwerpen aan snel groeiende buurtwinkelportefeuille toegevoegd!

Deze namiddag werd op het kantoor van notarissen Ghesquière, Degryse, Ghesquière uit Ieper het vastgoed van de Carrefour Express op de hoek van de Quellinstraat en de Quinten Matsijslei in Antwerpen aangekocht.

Deze Carrefour Express is intussen al een aantal jaren een vaste waarde in de buurt als handige buurtwinkel vlakbij het Antwerpse Stadspark. De winkel ligt erg zichtbaar op een mooie hoek met heel wat passageverkeer tussen de Leien, de Keyserlei, het Centraal station en de diamantwijk.

De winkel is 270m² groot en voor lange termijn verhuurd aan Carrefour Belgium die deze zaak in franchise onderverhuurt. De bijhorende ondergrondse parkeerplaats werd ook aangekocht en is ook verhuurd aan Carrefour.

Deze acquisitie past volledig binnen de investeringsstrategie van Ulvenhout Retail Invest Fund, waar binnen de pijler Food gezocht wordt naar duurzame en e-commerce resistente vastgoedinvesteringen. Het sterk groeiende en succesvolle concept van de buurtwinkels met enseigne, uitgebaat door een zelfstandige franchisee, maar ondersteund door de know-how en koopkracht van een grote internationale retailer zoals Carrefour vormt hierin de centrale focus. 

Deze Carrefour Express is intussen de 19e Carrefour Express in de vastgoedportefeuille. Hierdoor versterkt Ulvenhout Retail Invest Fund haar leidende positie verder in de verhuur van buurtwinkels aan grote retailers zoals Carrefour.

Voor meer informatie over de acquisitie of over Ulvenhout Retail Invest Fund, contacteer ons hier.