< Terug naar nieuws

Bijkomende Carrefour Express en regiofiliaal Deutsche Bank aan de groeiende vastgoedportefeuille toegevoegd

Deze middag werd 100% van de aandelen van Surres bvba aangekocht. Deze vastgoedvennootschap bevat een Carrefour Express in Leuven en een regiofilaal van Deutsche Bank in Sint-Truiden.

Deze Carrefour Express is ideaal en erg zichtbaar gelegen op de Diestersteenweg 104A in Kessel Lo, aan een belangrijkse invalsweg en vlakbij het station van Leuven. De winkel is een nieuwbouwpand, is 350m² groot en heeft nog een tiental parkeerplaatsen. Kessel-Lo is een kapitaalkrachtige gemeente met een hoog aantal jonge werkende singles. Uit studies blijkt dat dit het ideale doelpubliek is voor buurtwinkels van het type ‘Carrefour Express’.

Deze acquisitie past volledig in de investeringsstrategie waar enkel in E-commerce resistent vastgoed geïnvesteerd wordt. Dit type buurtwinkels kent de laatste jaren een sterke groei, en beantwoordt aan de behoeftes van de hedendaagse consument die kwalitatief, prijsbewust, in de buurt en efficiënt wil kunnen winkelen. De ‘Carrefour Express’ winkelformule speelt met haar aanbod van dagverse producten, late openingstijden en zondagsopeningen hier op in.

De vastgoedportefeuille bevat ook een mooi nieuwbouwpand, op een zichtlocatie in de Luikerstraat in Sint-Truiden. Dit pand huisvest op 270m² het regiokantoor van Deutsche Bank. Ulvenhout Retail Invest voorziet dat op termijn heel wat kleinere bankfilialen door de snelle groei en acceptatie van e-banking zullen verdwijnen, maar de regiokantoren versterkt zullen worden om zo het occasioneel contact met de klanten te behouden. Deze tendens is bij diverse grootbanken al een tijd aan de gang. 

Door deze acquisitie groeien de jaarlijkse recurrente huurinkomsten met 108 500 euro per jaar.

Voor meer informatie over de investeringsstrategie van Ulvenhout Retail Invest Fund, klik hier. Wilt u ons contacteren, klik dan hier.