< Terug naar nieuws

Basic Fit – Bockstael in Brussel (Laken) aangekocht

Deze ochtend werd bij notarissen Ghesquière, Degryse en Ghesquière te Ieper het pand van Basic Fit in Brussel (Laken) aangekocht. Deze investering maakt deel uit van het expansieprogramma van 10 miljoen euro waarvoor recent een kapitaalsverhoging werd verricht.

Dit pand is sinds februari 2015, via een 9-jarig handelshuurcontract, verhuurd aan Basic Fit België, marktleider bij de fitnessclubs in de Benelux, met o.a. meer dan 120 clubs in België. Met de sterke combinatie van hoogwaardige fitnesstoestellen, degelijk afgewerkte faciliteiten en een voordelig lidmaatschap biedt Basic Fit een uniek fitnessconcept in België aan.

Dit aangekochte pand is een commercieel hoekpand van 870m² op de gelijkvloerse en eerste verdieping, gelegen aan een drukke invalsweg van Brussel centrum naar het centrum van Laken. Door de grote raampartijen van vloer tot plafond over de hele gelijkvloerse en eerste verdieping geniet dit pand van een grote zichtbaarheid. Deze transactie werd begeleid door Cushman & Wakefield.

Het nieuwe park van Tour&Taxis, dat gebouwd wordt op de oude spoorbedding, loopt tot vlakbij dit pand, en wordt in het najaar afgewerkt tot aan de Bockstael. Door dit park wordt deze wijk verbonden met de Tour&Taxis kantorensite.

Door de bewustwording rond gezonder leven en de trend naar een sportieve groepsbeleving neemt fitness voor heel wat stedelingen een belangrijk deel in de vrijetijdsbesteding in. Met deze investering versterkt Ulvenhout Retail Invest Fund hierdoor haar pijler ‘Leisure’ met een mooie acquisitie. 

Voor meer informatie over deze acquisitie of Ulvenhout Retail Invest Fund, contacteer ons.