< Terug naar nieuws

23ste Carrefour Express voor Ulvenhout Retail Invest Fund!

Op 1 maart werd het vastgoed van de Carrefour Express aan de Breendonkstraat 98 in Willebroek aangekocht. Dit is de 23ste Carrefour Express, en de tweede Carrefour Express in Willebroek voor Ulvenhout Retail Invest Fund.

Deze buurtwinkel is ideaal gelegen in het midden van twee wijken aan de rand van Willebroek, is ongeveer 400m² groot en heeft een ruime parking. Willebroek is een relatief kapitaalkrachtige gemeente met een hoog aantal tweeverdieners. Uit studies blijkt dat dit het ideale doelpubliek is voor buurtwinkels van het type ‘Carrefour Express’.

Deze acquisitie past volledig in de investeringsstrategie waar enkel in E-commerce resistent vastgoed geïnvesteerd wordt. Dit type buurtwinkels kent de laatste jaren een sterke groei, en beantwoordt aan de behoeftes van de hedendaagse consument die kwalitatief, prijsbewust, in de buurt én efficiënt wil kunnen winkelen. De ‘Carrefour Express’ winkelformule speelt met haar aanbod van dagverse producten, late openingstijden én zondagsopeningen hier op in.

Ulvenhout Retail Invest Fund heeft nu, naast een aantal Spar en Delhaize buurtwinkels,  23 Carrefour Express, 1 Carrefour Market en 2 Carrefour Easy buurtwinkels in haar winkelvastgoedportefeuille. Hierdoor versterkt Ulvenhout Retail Invest Fund haar positie als één van de leidende Belgische vastgoedinvesteerders in buurtsupermarkten. De komende maanden wordt hard gewerkt de strategiepijiler ‘Food’ verder te versterken als hét speerpunt van de E-commerce resistente vastgoedstrategie van Ulvenhout Retail Invest Fund. Meer informatie hierover volgt.

Voor meer informatie over deze transactie, over over Ulvenhout Retail Invest Fund, contacteer ons hier.