< Terug naar nieuws

20e Carrefour Express in Merksem aangekocht!

Deze namiddag werd het vastgoed van de voormalige kledingszaak ‘De Deken’ in de Laaglandlaan 128-132 in Merksem (Antwerpen) aangekocht. Deze winkelruimte wordt op lange termijn (27j) verhuurd aan Carrefour België.

De kledingszaak ‘De Deken’ was jarenlang een vaste waarde in Merksem en omstreken, maar werd door pensionering en gebrek aan opvolging van de huidige eigenaars verkocht. De winkel ligt centraal en erg zichtbaar in de Laaglandlaan, heeft een brede façade van 15m, en heeft volop parking aan de overkant van de straat. Laden en lossen kan via de achteruitgang gebeuren. Buurt- en marktonderzoek wijst uit dat in die buurt nog behoefte is aan een buurtsupermarkt.

De winkel is 400m² groot en voor lange termijn verhuurd aan Carrefour Belgium die deze zaak in franchise onderverhuurt. De komende maanden wordt de winkel grondig verbouwd. Oplevering aan Carrefour is voorzien op 1 oktober, de opening van de winkel vermoedelijk een tweetal maanden later.

Deze acquisitie past volledig binnen de investeringsstrategie van Ulvenhout Retail Invest Fund, waar binnen de pijler Food geïnvesteerd wordt in duurzaam en e-commerce resistent vastgoed, zoals supermarktenvastgoed dat op lange termijn aan een grote retailer verhuurd wordt. Het sterk groeiende en succesvolle concept van de buurtwinkels met enseigne, uitgebaat door een zelfstandige franchisee, maar ondersteund door de know-how en koopkracht van een grote internationale retailer zoals Carrefour vormt hierin de centrale focus. De komende maanden wordt de portefeuille van vastgoed voor buurtsupermarkten verder uitgebreid. Meer info volgt op deze website. 

Deze Carrefour Express is intussen de 20e Carrefour Express in de vastgoedportefeuille. Hierdoor versterkt Ulvenhout Retail Invest Fund verder haar leidende positie in de verhuur van buurtwinkels aan grote retailers zoals Carrefour. 

Voor meer informatie over deze acquisitie of over Ulvenhout Retail Invest Fund, contacteer ons hier.