< Terug naar nieuws

Vierde kapitaalsverhoging in januari 2016

Om de continue groei van geïdentificeerde opportuniteiten voor het investeringsfonds te ondersteunen werd beslist een kapitaalsverhoging door te voeren. De huidige kapitaalsverhoging zal naar verwachting €3.5 miljoen bedragen om het kapitaal te brengen op €16 miljoen.

Ulvenhout Retail Invest Fund is als privaat investeringsfonds gespecialiseerd in het verhuren van stadswinkels aan gekende retailers binnen België. Dit investeringsfonds werkt steeds verder aan de uitbouw van een solide retailvastgoedportefeuille en biedt hierdoor een groep private investeerders de kans om in winkelvastgoed te beleggen. Ondertussen is dit de vijfde aandelenuitgifte.

Ulvenhout Retail Invest Fund werd opgericht in 2010 om een investeringsportefeuille met kwalitatieve handelspanden uit te bouwen. Nadruk ligt hierbij op binnenstedelijk retailvastgoed en centraal gelegen buurtwinkels in meer residentiële centra. Specifiek worden panden tot 1000m² aangekocht, met aandacht voor een goede geografische spreiding en verhuurd aan betrouwbare bedrijven die een e-commerce resistent concept of omgeving hebben. Potentiële huurders zijn onder meer de gekende grootdistributeurs in food en non-food. Enkele voorbeelden hiervan zijn Carrefour Express, Spar (Colruyt), Spar (Lambrechts), Proxy Delhaize, Hunkemöller, Pearle, HEMA, Zeeman, Kruidvat, H&M en Hans Anders.

Geïnteresseerde beleggers kunnen inschrijven op een aantal  aandelen van € 1 281,32 per aandeel (i.e. een minimum inbreng van € 102 500 per aandeelhouder). De waarde van het aandeel is gebaseerd op de intrinsieke netto-waarde van de activa van de vennootschap op 30 juni 2015. De inschrijvingsperiode loopt vanaf 15 november 2015. Het informatiememorandum voor de kapitaalsuitgifte kunnen de huidige aandeelhouders vinden op de speciale pagina’s voor de aandeelhouders. Contacteer ons hier voor bijkomende informatie.