< Terug naar nieuws

Verbouwingen Carrefour Markets in Nijlen en Laakdal lopen vlot!

De recent aangekocht Carrefour Market in Nijlen wordt in samenwerking met Carrefour Belgium volledig verbouwd en omgevormd tot een nieuwe en frisse Carrefour Easy. Vandaag werden de raampartijen geplaatst. 30km verder loopt het nieuwbouwproject in Laakdal (Vorst) volledig op schema.

Het nieuwe Carrefour Easy concept is het meest recente enseigne van Carrefour. Kenmerkend voor Easy is de grote ruimte die gegeven wordt aan de verse produkten, de scherpe lokale promoties, de zeer aantrekkelijke prijzen en de ruime openingsuren. Carrefour testte het winkelconcept ongeveer 2 jaar lang uit. Alle analyses toonden aan dat er in België ruimte is voor dit nieuwe en onderscheidende winkelconcept. Ulvenhout Retail Invest Fund heeft naast 25 Carrefour Express winkels, nog één van de drie andere succesvolle Carrefour Easy winkels in de vastgoedportefeuille in Antwerpen-Luchtbal. Deze Carrefour Easy in Nijlen wordt voor het ogenblik volledig verbouwd en gerestyled. De heropening is voorzien voor het einde van 2016.

Het nieuwbouwproject voor de bouw van een Carrefour Market in Laakdal (Vorst) loopt volledig op schema. De opvallende raampartijen onder de luifel worden nog voor het bouwverlof geplaatst. Bovendien wordt de binnenkant verder casco afgewerkt. Na het bouwverlof wordt de parking geasfalteerd. De oplevering aan Carrefour Belgium is voorzien voor eind januari. Carrefour plant de winkelopening in het voorjaar van 2017.

Beide winkels passen erg goed bij de investeringsstrategie van Ulvenhout Retail Invest Fund waar enkel in E-commerce resistent winkelvastgoed belegd wordt. De toevoeging van beide supermarkten verstevigt bovendien verder de positie van Ulvenhout Retail Invest Fund als belangrijke speler in het vastgoed voor buurtsupermarkten. Voor meer informatie over het investeringsfonds, contacteer ons hier