< Terug naar nieuws

Tweede kapitaalsverhoging succesvol doorgevoerd

Deze ochtend werd door notarissen Ghesquière, Degryse en Ghesquière uit Ieper de eerder goedgekeurde kapitaalsverhoging van 3 miljoen euro doorgevoerd.

Deze kapitaalsverhoging werd volledig onderschreven door de bestaande aandeelhouders en dient om een omvangrijk expansiepakket van ongeveer 10 miljoen euro handelspanden te financieren. Dit expansiepakket omvat een aantal uniek gepositioneerde supermarkten en een aantal centraal in winkelstraten gelegen ‘value fashion’ ketens. Deze aankooptransacties worden in de komende maanden verricht en hebben een gemiddelde BAR van 6.51%.

Eind juni wordt nog een bijkomende kapitaalsverhoging tot maximaal 3 miljoen euro bij nieuwe aandeelhouders geplaatst indien er voldoende geschikte investeringsprojecten gevonden worden. Nieuwe aandeelhouders kunnen vanaf 100.000 euro inschrijven op een pakket aandelen van Ulvenhout Retail Invest Fund.

Expansieprojecten worden hiervoor vooral in de pijler ‘Leisure’ en ‘Basics’ gesourced. Het management is overtuigd van de financiële stabiliteit en het groeipotentieel van huurders in deze pijlers, waar de e-commerce omgeving door o.a. een omni-channel aanpak versterkend werkt op de business. Daarom wordt geopteerd om enkel huurders te contracteren die reeds belangrijke spelers zijn in hun segment op de Europese markt, en deze commerciële strategie operationeel aankunnen.

Deze kapitaalsverhogingen bevestigen opnieuw het vertrouwen van de aandeelhouders in de strategie en de aanpak van Ulvenhout Retail Invest Fund.

Voor meer informatie, kan u ons altijd contacteren.