< Terug naar nieuws

Spar in Hechtel-Eksel aangekocht!

Vandaag werd het vastgoed van de Spar-Colruyt gelegen aan de Overpelterbaan 9 in Hechtel Eksel aangekocht. Deze Spar, behorend tot het buurtwinkel enseigne Spar-Colruyt, is ideaal gelegen aan de invalsweg naar de N74 (Noord-Zuid verbinding), en heeft een verkoopsoppervlakte van 300m².

De winkel beschikt over een ruime parking. Bovendien zijn er achter de winkel nog uitbreidingsmogelijkheden.

Deze acquisitie past in de investeringsstrategie van Ulvenhout Retail Invest Fund waar enkel in supermarkt- en ander E-commerce resistent vastgoed geïnvesteerd wordt. Dit type buurtsupermarkten kent de laatste jaren een sterke groei, en beantwoordt aan de behoeftes van de hedendaagse consument die kwalitatief, prijsbewust, in de buurt en efficiënt wil kunnen winkelen. De ‘Spar’ buurtwinkelformule speelt met haar aanbod van dagverse producten, late openingstijden én zondagsopeningen hier op in. 

Ulvenhout Retail Invest Fund heeft nu een vijftigtal buurtsupermarkten in de vastgoedportefeuille en versterkt hiermee haar leidende positie als vastgoedinvesteerder voor buurtwinkels in België. De huidige totale portefeuillewaarde bedraagt nu ongeveer 160 miljoen euro, en genereert jaarlijks zo’n 9,5 miljoen euro recurrente huurinkomsten.

Voor meer informatie over het investeringsfonds of over deze transactie, contacteer ons hier.