< Terug naar nieuws

Rob van Gool treedt toe tot het Investeringscomité Nederland!

Begin 2021 besliste de Raad van Bestuur van Forum Estates Nederland als tweede thuismarkt te maken, en hierbij de eerste stappen te zetten. Het is de ambitie om van Forum Estates het eerste supermarktvastgoedfonds in de BeNeLux te maken.

Na de eerste aankopen in 2021, en vooruitlopende op de beoogde beursnotering in Brussel eind 2022, besliste de Raad van Bestuur een Nederlands Investeringscomité op te richten. Naast een aantal leden van het Belgische Investeringscomité zijn wij verheugd te kunnen melden dat Rob van Gool als eerste Nederlandse lid plaatsneemt in dit comité. 

Rob van Gool on Twitter: "one person followed me and one person unfollowed  me // automatically checked by https://t.co/n0HRXx7UBC"

De huidige omvang van Forum Estates’ totale portefeuille bedraagt op dit moment ca. € 380 miljoen en de huurinkomsten komen voor ca. 60% uit supermarkten. Zo’n 7% verdeeld over inmiddels vijf locaties is geïnvesteerd in Nederland. De bedoeling is dat dit comité de groei van de Nederlandse portefeuille verder gaat adviseren. CEO Stefan De Bock :”We zijn erg blij met de komst van Rob. Met zijn gedegen marktkennis van het Nederlande supermarktvastgoedlandschap versterken we onze kennis én ambitie om voor eind 2022 de Nederlandse portefeuille uit te breiden met een tiental supermarkten.”.

Rob van Gool beschikt met zijn ruim 20 jaar (financiële) ervaring bij o.a. Bakkenist & Emmens en Annexum over veel expertise en een uitgebreid netwerk in de markt voor wijkwinkelcentra en supermarktvastgoedbeleggingen. Rob is op de achtergrond al betrokken geweest bij de eerste Nederlandse acquisities. We wensen Rob veel succes bij deze nieuwe uitdaging!

12 oktober 2021