< Terug naar nieuws

Proxy Delhaize Overijse versterkt de vastgoedportefeuille!

Deze namiddag werd het vastgoed dat verhuurd wordt voor een nieuwe Proxy Delhaize in de Stationsstraat 56 in Overijse aangekocht. De bouwwerken starten na het bouwverlof, de nieuwe Proxy Delhaize opent vermoedelijk eind 2017 haar deuren.

Deze winkel van 510m² (waarvan 399m² verkoopsoppervlakte) maakt deel uit van een stijlvol nieuwbouwproject met bovenliggende appartementen, uitgevoerd door promotor Condor Red uit Overijse. De handelsruimte is ideaal gelegen in dé winkelstraat van Overijse, heeft een erg zichtbare gevel, en kan via een achteringang beleverd worden.

De handelsruimte wordt via een 27-jarig contract verhuurd aan Delhaize Belgium, die deze winkel via de buurtwinkel-franchiseformule ‘Proxy Delhaize’ zal uitbaten. In Overijse heeft Delhaize intussen een stevig marktaandeel uitgebouwd, door een succesvol aanbod dat inspeelt op de smaak en behoeften van de 24 000 inwoners.

Ulvenhout Retail Invest Fund focust zo op de verdere uitbouw van de portefeuille kwalitatief en goed gelegen vastgoed voor buurtwinkels. Lokale buurtsupermarkten zoals Carrefour Express en Markt, Proxy Delhaize en Spar spelen een steeds belangrijkere rol in het aanbod van de grote foodretailers. Hiermee spelen ze in op het snel veranderende bestedingspatroon van de consument, die steeds meer uit tweeverdieners met weinig tijd, singles of alleenstaande ouderen bestaan en nood hebben aan een snelle en kwalitatieve maaltijd, lokaal aangekocht bij een vertrouwd gezicht. Hierdoor zijn deze buurtsuperwinkels bijzonder E-commerce resistent, en breiden ze in België nog steeds hun marktaandeel uit.

Ulvenhout Retail Invest Fund heeft intussen meer dan 25 buurtwinkels in haar vastgoedportefeuille, en is hierdoor één van de marktleiders in buurtsupermarktenvastgoed in België. Voor meer informatie over onze investeringsstrategie, klikt u hier. Ulvenhout Retail Invest Fund kan via deze link gecontacteerd worden.