< Terug naar nieuws

Project ‘Residentie Clichy’ op pre-sale event gelanceerd!

Vandaag werd het project ‘Residentie Clichy’ op een pre-sale event in Hotel Ariane succesvol gelanceerd. Ulvenhout Retail Invest Fund valoriseert hierdoor haar vastgoedpatrimonium verder door de volledige verbouwing van het statige pand op de Grote Markt van Ieper.

Het karaktervol gebouw – daterend van de jaren 1920 – is gebouwd in herkenbare neo-renaissancestijl en is opgenomen op de lijst van bouwkundig erfgoed. Na het vertrek van Bank Nagelmaekers op het handelsgelijkvloers werd beslist dit pand helemaal te renoveren. In samenwerking met het architectenbureau Trant werd het pand opgedeeld in zes luxe-appartementen, een penthouse en een koetshuis. De grandeur die de gevel aan de buitenkant uitstraalt komt terug in het interieur. De units worden met de grootste zorg afgewerkt, met kwalitatieve materialen en met respect voor het verleden. De appartementen hebben een terras met een uniek zicht op de Grote Markt van Ieper.

Op het pre-sale event voor ‘Residentie Clichy’ kwamen een dertigtal potentieel geïnteresseerden luisteren naar de uitleg door architecte Nele Delva van het architectenbureau Trant en projectmanager Jeroen Dewulf van Ulvenhout Retail Invest Fund.  De oplevering van dit project is voorzien voor het voorjaar van 2018. Ulvenhout Retail Invest Fund behoudt beide handelspanden die zullen worden verhuurd.

Op 1 maart start de officiële verkoop van dit project. Voor meer informatie over “Residentie Clichy’ kan u terecht op www.residentieclichy.com, op 057/28.01.94 of via info@ulvenhout.be