< Terug naar nieuws

Nieuwe Carrefour Express buurtsupers in Merksem en Wilrijk succesvol geopend!

Recent werden twee Carrefour Express panden, die eerder aangekocht en casco verbouwd werden, geopend door Carrefour.

Begin december werd een nieuwe Carrefour Express in Merksem geopend. Deze buurtsupermarkt ligt centraal en erg zichtbaar in de Laaglandlaan, heeft een verkoopsoppervlakte van 350m² en een brede façade van 15m. Bovendien is er volop parking aan de overkant van de straat. Laden en lossen kan via de achteruitgang gebeuren. Buurt- en marktonderzoek wees uit dat in die buurt nog behoefte was aan een buurtsupermarkt. Deze winkel werd door Ulvenhout Retail Invest Fund volledig verbouwd, en werd daarna door Carrefour ingericht als moderne en gezellige supermarkt.

Eerder werd een bestaande supermarkt in Wilrijk aangekocht en verbouwd door Ulvenhout Retail Invest Fund geopend. Naast een verkoopsoppervlakte van 120m² beschikt de winkel over een uitgebreide opslagplaats, een ruim atelier en een bureelruimte. De winkel kan via de achterkant beleverd worden. De winkel ligt centraal op het Edenplein, naast een school en midden in een dichtbevolkte wijk. Bovendien heeft deze Carrefour Express een uitgebreide brood- en banket, en versafdeling.

Carrefour Belgium tekende voor beide winkels een 27-jarig handelshuurcontract. Ulvenhout Retail Invest Fund heeft nu 22 Carrefour Express winkels in haar winkelvastgoedportefeuille. Hierdoor versterkt Ulvenhout Retail Invest Fund haar positie als één van de leidende Belgische vastgoedinvesteerders in buurtsupermarkten. Deze acquisities passen volledig in de investeringsstrategie waar enkel in E-commerce resistent vastgoed geïnvesteerd wordt. Dit type buurtwinkels kent de laatste jaren een sterke groei, en beantwoordt aan de behoeftes van de hedendaagse consument die kwalitatief, prijsbewust, in de buurt én efficiënt wil kunnen winkelen. De ‘Carrefour Express’ winkelformule speelt met haar aanbod van dagverse producten, late openingstijden én zondagsopeningen hier op in.  

De opening van deze buurtsupermarkten was alvast een succes en werd door de omwonenden erg positief onthaald.! Ulvenhout Retail Invest Fund wenst de franchise-uitbaters veel succes toe bij de exploitatie van hun Carrefour Express.

Voor meer informatie over deze acquisities, of over Ulvenhout Retail Invest Fund, contacteer ons hier.