< Terug naar nieuws

Elke Krols gestart als CFO

Maandag 24 augustus startte Elke Krols als CFO bij Forum Estates. Elke was voorheen CFO bij het beursgenoteerde vastgoedfonds Vastned Retail Belgium, en brengt een rijke financiële ervaring in beursgenoteerd vastgoed en GVV’s met haar mee. De Raad van Bestuur en de collega’s heten Elke dan ook van harte welkom.

Begin 2020 vonden een aantal verschuivingen in het directiecomité van Forum Estates plaats. Na tien jaar keihard werken aan de uitbouw van Forum Estates tot een supermarktfonds, sinds eind vorig jaar met het GVBF statuut, had Philippe Donche beslist een stapje opzij te zetten als CFO. Nu Forum Estates omgevormd werd tot GVBF, en de juridische structuur errond opgericht werd, leek dit voor Philippe ook het uitgelezen moment om plaats te maken voor een CFO die Forum Estates de komende jaren naar de beurs als GVV en na de beursgang in de financiële wereld verder kan begeleiden. Voor Philippe is er nu ook een vervanging gevonden met de aanwerving van Elke Krols.

Elke studeerde Handelsingenieur aan de Universiteit van Antwerpen. In 2006 startte ze haar carriere in de auditafdeling van KPMG, waar ze bijna 10 jaar actief was, o.a. als manager audit. In 2016 trad Elke in dienst bij Vastned Retail Belgium, waar ze later CFO werd. Deze week startte Elke bij Forum Estates als CFO, waar haar o.a. de taak wacht om Forum Estates, nu een GVBF, “GVV- en beursproof” te maken. Forum Estates heeft namelijk de ambitie om zich tegen 2022 om te vormen tot een beursgenoteerde GVV.

CEO Stefan De Bock: “We zijn erg blij dat Elke het Forum Estates’ team komt vervoegen! Er staat veel werk op stapel voor haar: het verder uitwerken van de IFRS-boekhouding en consolidatie, het voorbereiden van de intrede van institutionele investeerders, en natuurlijk ook het voorbereidingstraject naar GVV met FSMA, banken en bedrijfsrevisor opstarten. Ik wens Elke veel succes bij haar nieuwe uitdaging, en ben er zeker van dat we een uitstekend team zullen vormen!”.

28 augustus 2020