< Terug naar nieuws

Carrefour Express in Wilrijk aangekocht!

Deze namiddag werden de aandelen van de supermarkt Terug naar Eden bvba aangekocht. Deze supermarkt is uniek gelegen op het Edenplein, vlakbij een school en midden in een dichtbevolkte en kapitaalkrachtige wijk.

Deze supermarkt wordt de komende maanden grondig gerenoveerd. De winkel wordt in september heropend onder het enseigne ‘Carrefour Express’, en zal naast diverse dagverse producten en maaltijden ook ter plaatse gebakken brood en patisserie verkopen. Naast een verkoopsoppervlakte van 120m² beschikt de winkel over een uitgebreide opslagplaats, een ruim atelier en een bureelruimte. De winkel kan via de achterkant beleverd worden. Carrefour Belgium tekende hiervoor een 27-jarig handelshuurcontract.

Deze Carrefour Express is de 21ste Carrefour Express in de winkelvastgoedportefeuille van Ulvenhout Retail Invest Fund, en past volledig in de acquisitiestrategie waar in E-commerce resistent vastgoed geïnvesteerd wordt. Dit type buurtwinkels kent de laatste jaren een sterke groei, en beantwoordt aan de behoeftes van de hedendaagse consument die kwalitatief, prijsbewust, in de buurt én efficiënt wil kunnen winkelen. De ‘Carrefour Express’ winkelformule speelt met haar aanbod van dagverse producten, late openingstijden én zondagsopeningen hier op in.  

Voor meer informatie over deze transactie, of over Ulvenhout Retail Invest Fund, contacteer ons hier.