< Terug naar nieuws

Carrefour Express en Zeeman in centrum Luik aangekocht!

Ulvenhout Retail Invest Fund gelooft sterk in het groeiende potentieel van de binnenstad van Luik als winkelwandelstad. Vandaag werden twee goed gelegen winkelpanden, in centrum Luik aan het gezellige pleintje bij de Rue du Pont Saint-Nicolas en Boulevard Saucy, aangekocht.

Deze acquisitie werd gerealiseerd door de overname van 100% van de aandelen van B’nS BVBA.  De Carrefour Express, verhuurd aan GB Retail Estates, huist in een recent verbouwd pand waar voorheen een Carrefour Market gevestigd was. De Zeeman, verhuurd aan Zeeman Textiel Super, is een nieuwbouwpand. Beide panden hebben een winkeloppervlakte van elk 350m². 

Deze overname sluit het acquisitieprogramma van de tweede kapitaalsverhoging af. Hiertoe behoren ook de aankopen van de panden van de JBC in Houthalen, de Basic-Fit (Bockstael) in Laken, de H&M in Vilvoorde, en de overname van Manhattan CP NV in Brussel, met oa Boulangerie Paul als huurder.

Intussen lopen de geplande investeringen met het kapitaal van de derde kapitaalsverhoging verder. Hier wordt sterk gefocust op het uitbreiden van de pijlers ‘Food’ en ‘Basics’ binnen de strategie van Ulvenhout Retail Invest Fund om te investeren in e-commerce resistent vastgoed. Voor het einde van het jaar worden een aantal nieuwe vastgoedinvesteringen in o.a. Carrefour Express, Proxy Delhaize en Spar bekend gemaakt.

Voor meer informatie over deze investeringen, of om te investeren in Ulvenhout Retail Invest Fund, contacteer ons hier.