< Terug naar nieuws

Carrefour Express Edegem aangekocht!

Ulvenhout Retail Invest Fund CVA breidt haar portefeuille supermarktvastgoed steeds verder uit. Vandaag werd de winkel ‘Prima’ in de Hanzeschransstraat 33-35 in Edegem aangekocht.

Deze winkel wordt door Ulvenhout Retail Invest Fund verbouwd en verhuurd aan de Carrefour Groep om er een buurtsupermarkt ‘Carrefour Express’ in uit te baten. Deze winkel, voorheen succesvol uitgebaat onder het enseigne ‘Prima’ door het koppel Meeuwssen-Verwaest, bevindt zich op een unieke locatie in een dicht bevolkte wijk in Edegem. 

De huur gaat in vanaf 1 oktober 2015. De winkel wordt door Carrefour Express verder ingericht en uitgebaat. De opening is voorzien eind november. De winkel is 200m² groot, met een degelijke stockageruimte van 85m². De grond achter de winkel werd ook aangekocht om verdere expansie in de toekomst mogelijk te maken.

Deze investering in supermarktvastgoed kadert volledig in de acquisitiestrategie ‘Food’ van Ulvenhout Retail Invest Fund CVA, waar geopteerd wordt voor defensieve investeringen in e-commerce resistent vastgoed. De buurtsupermarkten zitten tegenwoordig sterk in de lift en sluiten nauw aan bij het shoppingsgedrag, het consumptiepatroon en de behoeftes van de hedendaagse en toekomstige consument.

Voor meer informatie over Ulvenhout Retail Invest Fund CVA, contacteer ons hier.