< Terug naar nieuws

Bouwwerken Carrefour Market Laakdal (Vorst) op schema!

De bouwwerken in het centrum van Vorst schieten erg goed op. De oplevering van het door Tecro&Krea ontworpen pand met een moderne luifel en veel glaswerk is nog steeds op schema voor oplevering aan Carrefour Belgium eind januari 2017.

Carrefour zal hierin een Carrefour Market van 1000m² exploiteren. De voorbije weken werd het bestaande woonhuis afbroken en werd het perceel bouwrijp gemaakt. Na het afwerken van de grondwerken en funderingen werden deze week de steunpalen geplaatst. Na het bouwverlof van deze week worden de tussenliggers gemonteerd, zodat de contouren van het gebouw snel zichtbaar zullen worden.

De komende zes weken wordt het gebouw verder afgewerkt door plaatsing van het dak, de glaspartijen en het metselwerk. In parallel wordt de parking en groenzone aangelegd.

Conform planning wordt het gebouw casco afgeleverd aan Carrefour eind januari. Carrefour zal het pand verder inrichten. De opening van de nieuwe Carrefour Market is voorzien in het voorjaar van 2017.

Voor het vorige nieuwsbericht over dit pand, klik hier. Voor meer informatie over Ulvenhout Retail Invest Fund, contacteer ons hier.