< Terug naar nieuws

Bijkomende acquisitie in Mechelen

Deze middag werden drie winkelpanden in de Graaf van Egmontstraat in Mechelen aangekocht. Ulvenhout Retail Invest Fund investeerde eerder in de twee aanpalende winkelpanden, verhuurd aan Amplifon en T-Interim.

Door de aankoop van deze drie winkelpanden bezit Ulvenhout Retail Invest Fund nu de volledige breedte van de winkelverdieping van het vroegere stadspaleis in de Graaf van Egmontstraat. Deze straat verbindt de stationsbuurt met de winkelstraat Bruul, en heeft een grote wandelpassage. Door de aanleg van een grote ondergrondse parking voor bijna 2000 auto’s aan het station, zal deze winkelstraat in de toekomst aan belang winnen. De oplevering van deze parking is voorzien voor eind 2017. Bovendien zet de stad Mechelen succesvol in op het ‘beleveniswinkelen’ en wil het Mechelen nog sterker op de kaart zetten als dé gezellige winkelstad voor de regio.

Deze drie winkels van in totaal 400m² zijn verhuurd aan de modeketens Sarah Pacini en Hugo Boss, en het dienstenchequebedrijf Home Plus Services, en passen binnen de investeringspijler ‘Basics’ van de investeringsstrategie van het fonds.

Voor meer informatie over deze transactie, of over investeren in Ulvenhout Retail Invest Fund, contacteer ons hier.