< Terug naar nieuws

25e Spar-Colruyt aangekocht!

Retail Partners Colruyt Group opende 17 juni ll. een nieuwe Spar in Nassogne, in de Belgische Ardennen. Deze Spar supermarkt is een delocalisatie van een bestaande Spar supermarkt in het dorp die te klein behuisd werd. Forum Estates kocht het gebouw vandaag van de promotor ‘Project Invest SA”.

De Spar supermarkt is goed gelegen in het centrum van het dorp. Het management van de huidige Spar in Nassogne verhuist mee. De winkel is ingericht volgens het nieuwste Spar concept met veel verse voeding. Het gebouw heeft 600m² winkel en stockage oppervlakte een tiental parkings. Deze factoren zijn dé ideale mix om er opnieuw een succes van te maken. Dit buurtwinkelconcept groeit de laatste jaren sterk, en heeft aangetoond bijzonder goed e-commerce en pandemieresistent te zijn.

Forum Estates kocht dit nieuwbouwproject van een lokale promotor, en verhuurt deze supermarkt voor de lange termijn aan Retail Partners Colruyt Group. Forum Estates’ Property Manager Michiel Lauwers volgde dit project tot aan de oplevering van dichtbij op.

Deze Spar in Nassogne is intussen Forum Estates’ 25ste Spar supermarkt in België, verhuurd aan Retail Partners Colruyt Group. We wensen de uitbaters en de Spar veel succes!

28 juni 2021